Eipä tässä ole aikoihin ehtinyt mitään tekemään. Listataanpa nyt kuitenkin nuo viime viikkojen aikana valmistuneet jutut.

Taskuvaippoja sivuneppareilla. Sisäpintana coolmax.

Tästä piti tulla Täydellinen Yövaippa. Joustofroteeta päällä, sisällä bambujoustista, kiinteänä imuna bambua, läppä bambua coolmax-pinnalla. Muuten ihan jees, mutta kuminauhat jäi liian löysälle . Mietinnässä on, jaksaisko nuo purkaa ja ommella uusiksi. Varmaan ihan kiva homma, pitäis purkaa saumurointi ja kuminauhan päällä oleva kolmiaskelsiksak ja suoraommel... jos ne löytyy joustofroteen seasta.... Tai sitten odotellaan, josko tuo joskus olisi sopiva.

Neulepuikotkin tuli otettua välillä käyttöön. Joskus hamstrasin alesta Samos Lollipop -lankaa, josta aloitin itselle neuletakkia. Siitä valmistui ainoastaan takakappale, jonka purin pois ja tein pojalle Novitan ohjeella (kevät 2006) neuletakin. Tämäkin lojui vetoketjua vaille valmiina varmaan kuukauden. Vetskarin ompeleminen neuleeseen on ÄRSYTTÄVÄÄ! Jotenkin tuo taas jäi kupruilemaan, pitäis varmaan purkaa ja ommella uusiksi...

Puikoilta valmistui myös hahtuvasukat nuoremman pojan päiväunisukiksi, mutta niitä en jaksanut edes kuvata.

Lopuksi vielä pikapikaa tekaistut trikoohousut, joiden tarkoitus oli lähinnä päästä kokeilemaan käänteisiin uutta peitetikkisaumuria .